Hogy nyugodtan aludjunk!
Ön is, mi is és a szomszédok is...

 

 

Amit ajánlunk:

Mi még emlékszünk rájuk...

Senkit nem talál aki meg tudja javítani régi rendszerét? Segítünk!
Közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nekünk nem okoz gondot az alábbi típusok egyike sem:

- Rascal Plus és Super

- Countess

- Viscount
- Sovereign

- Windsor

- Veritas

- Guardtec

- Premier

- Valamint az összes Texecom, Racal-Guardall és Gardiner-Gardtec típus.

Kezelési leírást keres?

A "LETÖLTÉSEK" menüpont alatt az általunk szerelt összes típus kezelési leírását megtalálja 20 évre visszamenőleg.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

!!! ÚJ !!! GSC-3000
Integrált vagyonvédelmi rendszerek

A GSC-3000-es sorozatú integrált rendszereinket kifejezetten a legmagasabb biztonsági igények kielégítésére fejlesztettük ki. Az alapkiépítés is közel 700 érzékelő, 64 kamera és 256 belépési pont kezelésére alkalmas. És ez a többszörösére bővíthető! Ezek az integrált központok felügyelhetők egy központi rendszeren is, így több objektum egy helyről menedzselhető, ami az élőerős őrzés költségeit radikálisan csökkenti. Az objektumok és a diszpécserközpont közötti kommunikáció többszörösen védett, titkosított és redundáns csatornákon is biztosított. És ez még messze nem minden... Amennyiben kíváncsi rá, hogy a GSC-3000 miért egyedülálló és kiemelkedő berendezés a biztonságtechnikai iparban, úgy kérjük keressen fel minket és mi készséggel bemutatjuk a "zászlóshajónk" képességeit.

 

Behatolásjelző rendszerek

TEXECOM - Kis és nagy felhasználók bonyolult rendszerigényeinek és rendkívül sokrétű szolgáltatásigényeinek kielégítésére tervezett riasztóközpontok, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásainak is megfelelnek. Grade 3 felhasználásra is alkalmasak.

Ezek a központok több particióra osztott, sok felhasználós vagyonvédelmi rendszerek alapját képezik. Alkalmas un. távprogramozásra is, amely lehetővé teszi a rendszer telefonvonalon történő diagnosztizálását és igény esetén átprogramozását is.
Több ezer eseményes naplója a legpontosabb képet adja az üzemeltetők számára a rendszer működéséről, állapotáról. Több felhasználót képes megkülönböztetni, sok féle jogosultsági szinttel, a takarító személyzettől a mester szintű felhasználóig.
És mindenkit a nevén "szólít"...

SENTROL - A behatolásjelző érzékelők, (passzív infrák, akusztikus üvegtörésjelzők, nyitásérzékelők, pénzcsapdák, támadásjelzők) gyártásában kimagasló eredményeket felmutató céget takar a SENTROL név. Passzív infrái az extrém körülményekben is megállják a helyüket, még robbanásveszélyes helyeken is. Nyitásérzékelőire 10.000.000 nyitás élettartamot garantál! A cég garanciái között szerepel, hogy egy hibás érzékelő visszaküldése esetén két újat küldenek helyette. 1991-óta egyszer sem találkoztunk hibás darabbal! Ez azért jelent valamit...!

OPTEX - A kül- és beltéri védelmi rendszerek optikai érzékelőinek egyik vezető gyára.

 

Beléptető rendszerek

Az egyszerű egy ajtós, néhány tíz felhasználós rendszerektől a több száz ajtós, több ezer felhasználósig, minden igény szerint, akár munkaidőnyilvántartással és video azonosító rendszerrel integrálva is megoldható a beléptetés ellenőrzése.

A kulcstartóba épített azonosítótól a nagy távolságú leolvasókig, az egyszerű közelítéses kártyaolvasóktól a nagybiztonságú biometrikus olvasókig (ujjlenyomat, tenyérlenyomat, írisz, hang, stb. azonosítás) számos megoldást kínálunk.

 

Videó-megfigyelő/képrögzítő rendszerek

Kül- és beltéri alkalmazásokra egyaránt. Nagykapacitású képrögzítőink távolról, LAN vagy Internet hálózaton is elérhetők, így Ön bármikor ellenőrizheti lakását, üzletét, irodáját, üzemét napokra vagy akár hónapokra visszamenőleg is. Kell ennél több?!